Victoria's Secret - Pure Seduction

/
0 Comments
Mislim da ni jedna žena ne želi da joj je koža tjela suha i ispucala, a da se to ne bi desilo kožu treba hidratizirati nekim od mnogobrojnih proizvoda koje se nude na tržištu za njegu kože tjela. Ako pri tome želimo da nakon nanošenja mlijeka na kožu ostaje dugo nakon toga miris onda je zasigurno jedan od najboljih preparat iz linije Victoria's Secret - Pure Seduction hidratantni losion za tjelo.



Victoria's Secret nam u poleđini proizvoda obečava:
˝ Brza upijajuča formula koja sadrži hranjive sastojke Aloe vere, zobi i ekstrakt grožđanih sjemeniki, plus antioksidansni vitamin E i C. Pruža hidrataciju, te je  koža mekana, glatka i svilenkasta na dodir.




Ambalaža ovo proizvoda je jako lijepa i vrlo praktična. Gdje god da je stavim lijepo izgleda. Dolazi u bočici od tvrde plastike i u količini od 250 ml.  Sobzirom da je pakovanje od čvrse plastike proizvod tokom transporta i korištenje neće puknuti. Čep na proizvodu nije kao kod običajnih prozvoda za tjelo i ja ko je praktičan. Rok upotrebe proizvoda je 12 mjeseci od početka upotrebe proizvoda.





Tekstura ovog losiona je gusta i kremasta, te se samim tim brzo upija u kožu, te ostavlja dugotrajan miris na koži i mirisni trag za vama. Ja nemam suhu kožu tjela, pa samim tim ne znam da li će odgovarati potrebama te kože, ali mogu normalnu kožu tjela ovaj proivod učini baršunastom na dodir i koža mi je nakon njega ima zdravi sjaj. Ja ga ne koristim uvijek na cijelom tjelu, zbog toga što se po hidrataciji ne razlikuje mnogo od jeftinijih preparata za kožu tjela, ali definitivni posežem za njim kada se želim intenzivniji miris. Samo ime proizvoda je najbolje objašnjenje koliko je dobar miris koji ostavlja.









I na kraju jedno razočarenje, proizvod nije dostupan kod nas u Bosni i Hercegovini.
Ja sam svoj kupila u Švedskoj. Ali ko ima u skorije vrijeme bude putovao u neku od EU- zemalja može sebi kupiti, ako želi. A i ako imate familije i prijatelja koji žive van lijepe naše možete njih zamoliti. Razlog zašto ovaj proizvod ne koristim na svakodnevnoj bazi je upravo to što nije dostupan u BiH.



Koliko vi posvečujete pažnje njegi kože tjela i koje proizvode koristite? Kako se borite sa suhom kožom? Da li znate da li negdje u Sarajevu ima neka prodavnica koja prodaje VS- proizvode?






You may also like

Nema komentara:

Ukupno prikaza stranice

Pokreće Blogger.